Везенков каза истината за НБА и "Олимпиакос"

Наскоро той реши да се завърне в бившия си отбор

Везенков каза истината за НБА и "Олимпиакос" | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Александър Везенков направи избор да се завърне от НБА в бившия си отбор "Олимпиакос".

"Това са хубави дилеми. Филтрирам всички възможности. Доставя ти радост, когато се върнеш в позната среда, където си обичан. Предпочитам да съм в конкурентна среда, да се боря за титли и да се чувствам значим. Не знаех дали в НБА ще имам възможност като тази, която сам си дадох. Това е, което исках да направя и исках да го направя с "Олимпиакос". Това е моят дом", коментира баскетболистът за специализираното издание Eurohoops.net.

"Знаем къде беше "Панатинайкос" преди две години и къде са сега. Поздравления за тях, че постигнаха това. Знаем, че ще има много силни отбори, но ние искаме трофея и ще се борим за него. "Панатинайкос" също има фантастичен състав. Летвата е поставена много високо", продължи Александър Везенков.

"Трябва ли да кажа, че това са двата най-добри тима? Може би това е малко прекалено. Другите трябва да ни завиждат и да говорят за продукта, който имаме, както на паркета, така и извън него. Феновете на "Панатинайкос" ме спират и ми казват: "Браво, какъв човек си". Преди седмица ме спря за снимка, а сега ме обиждаш? Защо? Същото се отнася и за феновете на "Олимпиакос", каза още баскетболистът, цитиран от БТА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай