Венци Стефанов за новия Изпълком: Стар съм

Националите не долюбваха Йордан Лечков, обяви босът на Славия

Венци Стефанов за новия Изпълком: Стар съм | StandartNews.com

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, обяви на пресконференция, че няма намерение да влиза в новия Изпълком на БФС, тъй като вече е много стар човек. Ето как отговори Стефанов на въпрос дали има амбиции да участва в новия Изпълком в БФС. "Аз вече съм много стар човек. Отговорих ти на въпроса. Мога да помагам и отвън, но на този, който иска да се учи. Този, който е решил да се удави, няма смисъл да му се помага. Новото ръководство трябва да работи с държавата. Ще помагам на Славия докато мога", заяви Стефанов.

Той заяви, че футболистите от националния отбор на България недолюбват Йордан Лечков. Основната причина капитанът на "трикольорите" Ивелин Попов да напусне тима, е именно Лечков. Попето обаче така и не посмя да излезе и да го каже публично.

"Смятам, че Йордан Лечков наливаше масло в огъня. Той е недолюбван от футболистите на националния отбор. Това е публична тайна. В момента БФС се ръководи от Михаил Касабов. Той не е човек, който взима крайни решения", заяви Стефанов. 

"Имам кандидат за президент на БФС. Имам кандидат, който да бъде и изпълнителен директор. Ако сега ги кажа, до юни месец ще им разгоните фамилията. Ще има на 6 години как се е напикал, на 14 години с кой се е сбил.

Двамата са много коректни, мъжки, футболни хора. Честни с достойнство. Знаят езици. Дали са футболни хора?! Не, от фигурното пързаляне са”, добави Стефанов.

"Съдийството? Не съм сигурен дали се подобри съдийството след смяната на Данчо Сталев като съдийски шеф. За много неща е стани Тоше, седни Гоше, което не е добре за българския футбол. Аз ще помагам отстрани на хора, които имат желание да се учат, стар съм вече. Каква работа имам в новия Изпълком, ако новите хора не работят правилно. Само да лая. Ще помагам на Славия докато мога", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай