Венци Стефанов: Гъркиня мъти главата на Стеригакис

Към Галин Иванов има интерес от много отбори, обяви босът на Славия

Венци Стефанов: Гъркиня мъти главата на Стеригакис | StandartNews.com

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че Галин Иванов не иска и да чуе за Левски, защото „сините“ са се държали много некоректно с него. Босът на „белите“ каза, че за играча има много оферти и ще бъде избрана най-добрата. „Трансферът на Андреа Христов в Козенца е факт. Надявам се да минат още много млади момчета по неговия път. Италия е Италия“, коментира Стефанов.

„Една гъркиня не знам откъде изпадна, мъти главата на Стергиакис и неговото семейство. Тя е влязла в контакт с майка му и баща му и заедно с един италиански агент Гаетано Мората му обещават трансфер в Англия. Вчера четох в едно гръцко издание, че Панатинайкос го иска, но парите са им много и се опитват да му свалят цената. Аз съм убеден, че Стергиакис ще има силен клуб и ще играе добър футбол.

Ще изчакам до 31 януари. Те твърдят, че до 31 януари нещата ще бъдат факт. Аз имам запис от това, което са говорили, имам и имейли. Това слънце грее, но не топли и да ги накажат. Всичко е възможно. Просто ми е неудобно да се обадя на Ден Бош“, добави президентът на Славия. „Към Галин Иванов има интерес от много отбори. Аз отколкото знам Галин Иванов не иска и да чуе за Левски, защото те са се държали некоректно с него. До мен нищо не е стигнало за интерес от други отбори. ЦСКА 1948 дават баснословни суми“, продължи той. „На този етап това са играчите, на които ще разчитаме“, каза още Венцеслав Стефанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай