Венци: Мачът срещу Септември беше честен (ВИДЕО)

Не знам какво става с отбора, призна Стефанов

Венци: Мачът срещу Септември беше честен (ВИДЕО) | StandartNews.com

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе много огорчен след загубата на своя отбор от Септември. „Белите” водиха с 2:0, но допуснаха пълен обрат, което породи много коментари по повод честността на дуела между столичните тимове на националния стадион „Васил Левски”. Босът на Славия взе отношение и сподели, че е готов да сложи всичките футболисти на Славия на детектор на лъжата, ако има превишени залози за мача в петък вечер.

„Не мога да позная отбора ми. Не мога да ви кажа какво става. Сто процента знам, че няма никакви нечестни и нередовни работи. Не може да имаш 15 точки аванс и да можеш да изпаднеш. Форматът е безумен, но не е оправдание. Можехме да водим с три-четири гола”, започна Венцеслав Стефанов. „Слушам и виждам какво се говори, но човек, който разбира от футбол може да си направи изводи, че тук нещата не са свързани с такива работи. Сега контрата остава във мен”, продължи босът на Славия.

„Най-лесно е да се провери в буукмейкърските къщи дали има залози, дали има повишение на залозите и тем подобни неща. Ако няма такова нещо, би трябвало да си върнете думите назад и да ми се извините. Ако има нещо подобно, тогава можем да търсим дали има виновник, но аз не виждам от тези футболисти на Славия някой, който може да се занимава с подобни неща. Не знам дали някой си дава сметка да кажеш на футболистите – „Вкарайте два гола, а после да ви вкарат три”. След това като ръководител мога ли да застана пред тях и да изискам нещо?”, продължи Венцеслав Стефанов. „В Славия никога не е имало такива работи, залагам си главата. Ще бъдат глобени за предния мач, както и за този, но гарантирам, че няма футболисти, които са играли симулативно. Готов съм всички да сложа на детектор на лъжата, ако се окаже, че има завишени залози. Каквото иска да проверява УЕФА”, завърши Стефанов.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ МАЧА ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай