Велев: Дарението от Пеевски е в точния момент

Васил Божков не спира да се подиграва с клуба

Велев: Дарението от Пеевски е в точния момент | StandartNews.com

Последният треньор, извел „Левски“ до шампионска титла Емил Велев коментира последните теми около „сините“ пред колегите от БЛИЦ. Той сподели, че обединението на сините фенове за спасяването на любимия им отбор става все по-внушително, а дарението от 500 хиляди лева от Делян Пеевски е дошло в точния момент.

"Това е един голям отбор и подобни подигравки не са редни! Подигравка беше и спрямо Тити Папазов, а за лицето Сашо Диков не ми се иска да използвам тежки епитети.

Дарението е факт, което е прекрасно. Въпросът обаче е да се пита къде ще отидат тези пари, за какво ще бъдат изхарчени, а не кой ги е дарил. Човекът, който ги е дарил - Пеевски, го е направил на добра воля.

Наско Сираков е човек с много опит. Някои казват „ама той 10 години не е бил във футбола”. Това е като карането на колело – научиш ли се един път, не се забравя. Напротив – нещата отлежават и започваш да имаш по-голяма представа какво се случва и отвън, и вътре.

Ние наистина бяхме доста сполучлив колектив със Сираков, със Стоилов, с Цанко Цветанов. Доста добре се работеше, затова и имаше резултати. Затова и когато станах старши треньор, завоювахме и последната шампионска титла на „Левски“ с бюджет от 2 милиона и половина лева

В момента положението в „Левски“ все още не е ясно, нека да завърши годината, да видим какво ще се случи с акциите, а останалото е въпрос на разговори. Аз мисля, че дори късно се заехме със спасяването на Левски", каза Емил Велев.…

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай