Вече има футболист струващ рекордните 227 млн. евро

Тотнъм обяви цената на Хари Кейн, чака купувачи

Вече има футболист струващ рекордните 227 млн. евро | StandartNews.com

Има футболист, който струва рекордните 227 млн. евро. Той се казва Хари Кейн и играе в Тотнъм. Клубът от Лондон е обявил цената на нападателя, твърди "Дейли мейл". Според информацията, клубът все още дължи 637 милиона паунда от заема, който взе за построяването на новия си стадион, както и допълнителни 83 милиона по неизплатени трансферни суми. Ако успеят да продадат Кейн за посочената сума, то това ще осигури значително финансово спокойствие в отбора.

Към момента кандидатите за подписа на голмайстора на Тотнъм не са никак малко. Нескрит интерес към него проявяват грандове като Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Реал Мадрид и Ювентус.

Наскоро английският национал сам призна, че не е изключено да напусне тима от Лондон, ако види, че няма прогрес и не започне да печели трофеи със „шпорите“.

Ако сделката се осъществи при посочените условия, то Хари Кейн ще се превърне в най-скъпоплатения играч в света. Рекордът към момента се държи от Неймар, за когото през 2017 Пари Сен Жермен даде 222 милиона евро. Сега обаче бразилецът дава мило и драго да се върна на "Камп Ноу" и да играе заедно с Меси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай