Валуев с прогноза за Руис и Джошуа

Бившият световен шампион Николай Валуев прогнозира пред БР реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа

Валуев с прогноза за Руис и Джошуа | StandartNews.com

Боксовият свят е вперил поглед към изключителния мач-реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис. Двамата се изправят един срещу друг в Дирия (Саудитска Арабия) на специално построено съоръжения за двубоя. Според последните новини двубоят струва над 100 милиона долара, а хонорарите на двамата ще достигнат космически суми.

 

Срещата “залага” четирите шампионски титли във версиите WBA Super, IBF, IBO и WBO. Те са притежание на мексиканеца Анди Руис, който през месец юни нокаутира изненадващо за специалистите Джошуа. След това промотърите договориха реванш между двамата, в който британецът ще има възможност да си върне титлите.

Бившият световен шампион в тежка категория Николай Валуев прогнозира за сайта Букмейкър Рейтинги доста изненадващо нова победа за Анди Руис (при коефициент 2.88 в Bwin). Руският боксьор, който е част от екипа на сайта, смята, че мексиканецът съвсем не е обречен и има големи шансове за втори път в рамките на няколко месеца да надвие считания за фаворит опонент. Към момента Антъни Джошуа има 22 победи (21 с нокаут) и само 1 загуба – именно от Руис. Мексиканецът е с 33 победи (22 с нокаут) и също с 1 загуба – от Джоузеф Паркър.

Не по-малко интересен двубой е между Александър Поветкин и Майкъл Хънтър. Двамата ще подгреят чакания сблъсък между Джошуа и Руис на същия ринг в саутидтския град Дирия.

Двубоят е част от галавечерта, на която по-късно в Дирия (Саудитска Арабия) ще излязат един срещу друг Антъни Джошуа и Анди Руис. За всички руснаци мачът на нашия Саша Поветкин не е по-малко интересен от този между Руис и Джошуа. “Чисто физическите данни на двамата боксьори се доближават, но има разлика във възрастта. Хънтър е на 31 години, Поветкин е на 40! Въпреки възрастта в предишния си мач Поветкин показа, че в бурето има все още барут…”, коментира Николай Валуев за двубоя на своя сънародник. Прогнозата на Валуев пред Букмейкър Рейтинги е да бъдат изиграни всички рундове (този залог може да бъде намерен в 1хБет, при коефициент 1.47).

Саша Поветкин е с общо 37 двубоя на професионалния ринг, от които 35 победи и 2 загуби (от Антъни Джошуа и Владимир Кличко). Докато противникът му Майкъл Хънтър има доста по-скромен опит на професионалния ринг – само 19 мача, от които 18 победи и само 1 загуба (от Олександър Усик). Двубоят между двамата не залага никакви шампионски пояси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай