Уцелиха с паве треньора на Миньор Перник

Инцидентът е станал по време на мача срещу Хебър

Уцелиха с паве треньора на Миньор Перник | StandartNews.com

Треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев пострада по време на мача от Югозападна Трета лига с Хебър (Пазарджик), който завърши 2:1 за пазарджиклии. Пернишкият специалист беше ударен с камък по главата от фенове на "чуковете", информира zapernik.com. Васев се свлече на земята, след като павето се стовари върху тила му. Това наложи намесата на лекаря на домакините, след което треньорът се изправи и "довърши" срещата. 

Яростта на запалянковците на Миньоро била породена от слабата игра на любимците им и очертаващата се загуба. За футболистите на Хебър пък нямаше камъни. Момчетата на Николай Митов се измъкнаха от Перник само с псувни, заплахи и клетви по техен адрес. Любопитно е, че ръководството на пернишкия клуб подари по запалка на всеки фен, дошъл да подкрепи тима за последното домакинство през сезона. 

Днес по обед с нашата медия се свърза фен на "жълто-черните", който пожела да внесе уточнение. Според него Юри Васев не е уцелен нарочно, а след края на мача агитката на Миньор му се е извинила за инцидента и главоболието. 

Снимка: zapernik.com

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай