Утре става ясно кога играят ЦСКА и ЦСКА 1948

Теглят жребия за новото първенство в БФС в 14,00 ч

Утре става ясно кога играят ЦСКА и ЦСКА 1948 | StandartNews.com

Българският футболен съюз информира професионалните клубове и представителите на медиите, че жребият за новия сезон в Първа професионална лига и Втора професионална лига ще бъде изтеглен утре, 14 юли, в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“. Церемонията ще стартира в 14:00 ч. с жребия за ППЛ, а в 14:30 ч. ще бъде изтеглен и този за ВПЛ.

С оглед спазването на противоепидемичните мерки, продиктувани от пандемията от COVID-19, и осигуряването на максимална сигурност на присъстващите, по време на жребия за ППЛ в залата ще бъде допускан само по един представител на клуб от ППЛ; аналогична ще бъде процедурата и при тегленето на жребия за ВПЛ.

По същите причини и в съответствие с противоепидемичните предписания на здравните власти, по време на цялата церемония в залата ще бъдат допуснати само видеооператори и фоторепортери. Останалите представители на медиите ще имат възможност да зададат своите въпроси към участниците в жребия след неговия край на откритите пространства в Национална футболна база „Бояна“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай