ЦСКА стигна само до равен с Локомотив Пд

"Червените" отново показаха неумение пред гола

ЦСКА стигна само до равен с Локомотив Пд | StandartNews.com

ЦСКА и Локомотив Пд стигнаха до равенство 1:1 на "Българска армия" в последния мач от редовния сезон на Първа лига.

Двубоят бе и директна битка за второто място в класирането. Там засега остават пловдивчани, които са с равни точки с армейците, но имат предимство  в директните мачове.

Гостите поведоха изненадващо още в 4-та минута, когато груба грешка в защитата на ЦСКА позволи на Салинас да открие резултата.

"Червените" бяха неприятно изненадани и в голяма част от мача не можеха да намерят правилните решения в атака, въпреки, че натискаха съперника си.

Безобразният Али Соу стана длъжник и в този мач за своите, след като от удобно положение стреля с глава, но топката тупна и срещна гредата.

В 26-ата минута и Джеси нацели напречната греда след шут от 23 метра. Домакините освен всичко друго, нямахе и късмет.

В 66-ата минута гостите останаха с човек по-малко след втори жълт и респективно червен картон за Милош Петрович, който препъна Малинов малко след центъра на терена.

Отново изглеждаше, че Локомотив ще оцелее за втори път с 10 души срещу ЦСКА, но в 83-та минута резервата Тиаго Родригес изравни с брилянтен далечен удар във вратата на Луков.

Три минути по-късно Луков спаси опасен удар на Кери, който стреля от двайсетина метра.

В крайна сметка гостите издържаха и остават втори в класирането, на 12 точки от водача Лудогорец. ЦСКА е на третата позиция, с точка пред четвъртия Левски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай