ЦСКА се измъкна срещу малтийски слабаци

Червените спечелиха трудно с 2:1

ЦСКА се измъкна срещу малтийски слабаци | StandartNews.com

ЦСКА помисли, че лесно ще мине през първата квалификация за Лига Европа срещу малтийските аутсайдери от Сайрънс.

Червените можеха да платят скъпо за безхаберието, но в крайна сметка спечелиха с 2:1 мача без публика на "Българска армия".

Първите две добри възможности дойдоха пред гостите от Малта. Още при първата атака Максуел Самурай се озова на отлична позиция, но Бусато спаси. Няколко минути по-късно пък се получи разбъркване при корнер, като Бусато отново трябваше да чисти в корнер. 

В средата на първата част дойде и най-чистото положение за ЦСКА, като с дежурния си пропуск се отчете Али Соу

"Червените" очаквано владеят инициативата, но пък това доводе само до няколко опасни удара и едно чисто положение за Али Соу. През останалото време Сайрънс се отбраняваше стабилно, като малтийците дори имаша шанс да открият в първата минута.

Малтийците можеха шокиращо да поведат в началото на второто полувмреме, когато съдията им подари несъществуваща дузпа. Бусато обаче блестящо спаси.

След това - познат филм. Нов непростим пропуск на Али Соу пред вратата на гостите.

Безобразната игра на ЦСКА обаче продължи и се случи очакваното - малтийците поведоха! Това се случи в 68-та минута, като този път и Бусато не успя да помогне.

Все пак, в 75-та минута златният жокер за ЦСКА Ахмед Ахмедов изравни - 1:1. И зо да бъде всичко по реда си, след многото пропуски Али Соу накрая вкара за 2:1 в добавеното време.

Така до сензация не се стигна и ЦСКА продължава напред в следващия квалификационен кръг.

.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай