Циркът продължава, Венци го няма в ЦСКА

ЦСКА мисли за Иван Стоянов като спасителен вариант

Циркът продължава, Венци го няма в ЦСКА  | StandartNews.com

София. Сапунката "Венци Христов отива в ЦСКА" няма край. Днес изтече крайният срок за трансфера, поставен от "Берое", но "червените" така и не платиха за нападателя. Така голаджията остава при заралии, които се готвят само на 65 километра от хотела на ЦСКА в Турция. Според запознати лично Александър Томов е помолил "Берое" за поредната отстрочка. Причината е ясна - пари няма. На "Армията" чакат два спасителни пояса. Единият е трансфер на Марсиньо, където и да е по света. Другият може да доплува от "Мерсин". Турците обещават да платят дължимите 600 000 евро за Спас Делев всеки момент. Сагата с "Мерсин" продължава от 6 месеца, но през последните дни от ЦСКА са се ядосали и са заплашили комшиите с ФИФА.

Истината е, че срокът на "Берое" е и малко условен. Венци Христов има неустойка в контракта си и до затваряне на родния пазар всеки може да внесе парите в банка и да го вземе. Друг е въпросът, че заралии имат моралното право да продадат още днес нападателя, в който и да е друг клуб. Стига, разбира се, самият национал да даде съгласие. Венци иска твърдо в ЦСКА, но сигурно започва да му писва и не би отказал предложение от чужбина. Не е за подценяване и фактът, че "Берое" се нуждае спешно от пари, тъй като там бюджетът е орязан.

"Червените" обаче вече гледат към резервен вариант. От ЦСКА сондираха вчера възможността да вземат Иван Стоянов, който скъса официално с "Лудогорец". Племенникът на Лечков обаче не е централен нападател, а и напоследък изпадна от форма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай