Цецо Соколов се завръща във Варна

Националът бе пуснат в почивка заради дългия сезон

Цецо Соколов се завръща във Варна | StandartNews.com

Диагоналът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов може да се завърне в игра за България още този уикенд по време на турнира от Лигата на нациите във Варна. Това призна самият селекционер на тима Силвано Пранди при завръщането на отбора след първите два турнира от най-комерсиалната надпреварата в Аржентина и Китай.
29-годишният Цецо Соколов пропусна миналото лято с националния отбор заради контузия и претърпяна операция. Но след отличен сезон с клубния си Кучине Лубе (Чивитанова) получи заслужена малко по-дълга почивка, но от днес ще се присъедини към съотборниците си в националния тим и може да се появи в игра още на турнира във Варна.
Пранди обяви още три промени в състава за турнира във Варна този уикенд. Мартин Атанасов ще заеме мястото на Валентин Братоев, Владислав Иванов се завръща в състава вместо Мартин Иванов, а Теодор Тодоров ще замени пълния дебютант Николай Колев.
"Със сигурност, това което мога да ви кажа, че ще има 4 промени в състава за турнира във Варна. Първо Цецо Соколов ще се присъедини още утре към отбора и ако всичко е наред, ще играе във Варна. След това Мартин Атанасов ще заеме мястото на Валентин Братоев, Владислав Иванов се завръща в състава вместо Мартин Иванов и четвъртият състезател, който ще прибавим ще бъде Теодор Тодоров, който ще замени пълния дебютант, който беше с нас до сега Николай Колев", призна Пранди на летище "София".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай