Целият тим на Интер бил болен от коронавирус

Това разкри звездата Ромелу Лукаку

Целият тим на Интер бил болен от коронавирус | StandartNews.com

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку направи изненадващо разкритие. Според белгийския реализатор 23-ма от 25-те играчи на тима са били болни с кашлица и температура през януари, но не са били тествани за COVID-19.

До момента в състава на „нерадзурите“ няма нито един потвърден случай на коронавирус, въпреки че тимът се намира в Ломбардия – епицентърът на заразата в Италия. Сега обаче Лукаку разкри съмнителна история отпреди няколко месеца в интервю в Инстаграм.

„Имахме седмица почивка през декември, върнахме се на работа и тогава 23 от 25 футболисти бяха болни. Не се шегувам. Играхме срещу Каляри и след 25 минути един от нашите бранители трябваше да напусне терена. Той не можеше да продължи, почти припадна“, разказа Лукаку.

„Всички кашляха и имаха температура. Когато загрявах, ми се стори, че се потя. Не съм вдигал температура от години. След мача имах планирана вечеря с представители на „Пума“, но им благодарих и си легнах веднага. Така и не ни направиха тест за COVID-19 в онзи момент, тъй че не можем да сме сигурни за нищо“, допълни белгийският нападател.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай