Целият Изпълком на БФС развя бялото знаме

Оставката е морален акт, обяви Камен Костадинов

Целият Изпълком на БФС развя бялото знаме | StandartNews.com

Членът на Изпълкома на БФС Камен Костадинов заяви, че всички членове са подали оставки. 

„Борислав Михайлов направи много за българския футбол. Истината е, че националният отбор не постигна резултати. Не успяхме да постигнем добри резултати на национално ниво“, коментира Костадинов.

„Целият Изпълком подаде оставки, включително и аз. Най-вероятно ще имаме нов Изпълком, на който ще се насрочи дата за провеждането на Конгреса. Конгресът ще избере членовете на Изпълкома. Има срокове заложени в закона на спорта. Надявам се, че няма да има юридически препятствия. Най-вероятно в началото на следващата година“, добави той. 

„За мен оставката е морален акт. Мисля, че никой не го е натискал. Не е имало намеса на министър-председателя или на държавата.“ „Като човек, който обича футбола, той подаде оставка. Има вариант Балъков да остане, има вариант и да напусне", сподели той, пише dsport.bg „Аз никога не съм се месил в кадрови въпроси, които касаят националния отбор. Михаил Касабов ще изпълнява ролята на временно изпълняващ ролята на президент. Нека не твърдим, че има намеса на държавата във футбола. Нека не стигаме до ситуация, в която БФС бъде санкциониран", добави той.

Мишо Касабов поема временно БФС

Михайлов: Бях до тук, сега отивам за риба

Само Саутгейт чу втори расистки възгласи, обяви Боби

Боби не познавал половината отбор срещу Англия

Продължава изслушването на Балъков

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай