Царско село и Септември решават днес кой играе в елита

Баражът е на ст. "Българска армия" от 20,00 ч, Диема спорт ще го излъчва пряко

Царско село и Септември решават днес кой играе в елита | StandartNews.com

Тази вечер от 20:00 часа е вторият бараж за влизане/оставане в еfbet Лига между отборите на Царско село и Септември (Сф). Снощи Монтана победи Дунав с 4:1 в първия бараж и си осигури място в елита, след пауза от 3 години. 
Създаденият през 2015 г отбор на Царско село бързо стигна до елита, но сега ще трябва да брани мястото си там с всички сили. Идването на Любослав Пенев начело на тима не бе достатъчно той да си гарантира спасението в редовния сезон. 

Септември пък ще опита да се завърне в елита, след като изпадна преди година. Отборът от Красна поляна завърши на 2-ото място във Втора лига при прекратяването на сезона заради пандемията от коронавирус.
Големият проблем пред възпитаниците на Милен Радуканов ще бъде, че те не са играли официален мач от 7 март насам. Тимът изигра три контроли в последните седмици, но в тях не впечатли особено, като не успя да запише нито една победа - 1:1 с Кариана, 1:1 със Септември (Симитли) и 0:1 с Локомотив (София).И двата тима изпитват кадрови проблеми преди днешната среща. Любослав Пенев не може да разчита на заразените с коронавурис Мартин Кавдански, Ивайло Иванов, Илия Джамов и Кирил Трохаров. В Септември пък ги няма Стилиян Николов, Преслав Йорданов, Павел Петков и Спас Георгиев, които напуснаха клуба. Диема Спорт ще излъчи баража пряко от 20,00 ч. Главен съдия на мача ще е Николай Йорданов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай