Трети ден Шампионска лига! Ето новите битки

Феновете трябва да свикват с новия формат на турнира

Трети ден Шампионска лига! Ето новите битки | StandartNews.com

Новият формат на Шампионска лига направи така, че феновете ще могат да се наслаждават на три поредни дни футбол от най-високо ниво.

Сякаш дербито на вечерта е в Бергамо, където Аталанта посреща Арсенал. Носителят на Лига Европа, практикуващ страхотен футбол срещу вицешампиона на Англия. Италианският клуб вече изхвърли Ливърпул от Европа преди няколко месеца, а сега вярва, че може да бие и друг от водещите клубове на Острова.

 Барселона, който започва неочаквано добре в Ла Лига, гостува в Монако на местния тим, като очакванията са страхотното им представяне да се пренесе и в Шампионска лига - турнир, който в последните години носи само разочарования на Барса.

Иначе програмата за вечерта ще бъде открита в Белград и Ротердам, където своите мачове ще играят местните Цървена Звезда и Фейенорд.

Днешният ден бележи и европейския дебют на една френска сензация. Скромният Брест, който противно на всички очаквания зае третото място в Лига 1 през миналия сезон, ще изиграе първия си двубой на международната сцена, пише Дир.бг.

Бретанците си спечелиха място в турнира на богатите, а техният първи опонент е австрийският Щурм Грац.

Ето и програмата за тази вечер в Шампионска лига:

19:45 Цървена Звезда - Бенфика по bTV Action

19:45 Фейенорд - Байер Леверкузен по MAX Sport 3 HD

22:00 Монако - Барселона по bTV Action

22:00 Аталанта - Арсенал  по MAX Sport 3 HD

22:00 Атлетико Мадрид - РБ Лайпцих по РИНГ

22:00 Брест - Щурм Грац  по MAX Sport 4 HD

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай