Треньорът призна: Иман Калиф не е жена

Участието на Калиф на Олимпийските игри се превърна в международен скандал

Треньорът призна: Иман Калиф не е жена | StandartNews.com

Източник: NOVA

Треньорът на Иман Калиф, която спечели олимпийското злато в Париж в категория до 66 кг на женския бокс, призна, че алжирката наистина има проблем с хормоните и хромозомите. Жорж Казорла направи това пред френското списание „Le Point“, съобщава Блиц.

Както е известно, участието на Калиф на Олимпийските игри се превърна в международен скандал, тъй като има огромни съмнения относно истинската ѝ принадлежност към женския пол.

На световното първенство в Делхи през миналата година алжирката беше дисквалифицирана, след като тест показа, че в клетките ѝ има наличие на XY хромозоми (като при мъжете).

„Това бедно младо момиче беше разбито, тъй като внезапно научи, че не е жена. Намериха ѝ проблеми с хормоните и хромозомите“, заяви Казорла.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Lombrozo
преди 4 седмици

Когато тоя ппримат роди дете, тогава ще повярвам, че е жена.

Откажи
Йокин
преди 4 седмици

Kъсно е либе,за китка!!!

Откажи
Дамян
преди 4 седмици

Поредната статия стил ЕЖК една жена каза!

Откажи
Коко
преди 3 седмици

Ти педал ли си бе,идиот!

Откажи
Далия
преди 4 седмици

Добре, че треньорът и го каза....ние не бяхме забелязали

Откажи
Ооооо
преди 3 седмици

Сбърканяк. Такива да си знаят гьола и да не се вясват сред нормалните хора. Тези, които ги лансират , показват и бутат напред трябва да бъдат назидавани и публично линчувани. Скапаняци нагли, ще затрият света. Всякакви способи пробват в това число да "женят" мъж с мъж, лесбийки и джендъри. Да не се раждат хора, а създават роботизирани хоманоиди, изкуствен интелект...богатите не искат обикновени хора.

Откажи