Томаш с важно решение за ЦСКА

То засяга Александър Томаш

Томаш с важно решение за ЦСКА | StandartNews.com

Централният нападател Годуин Коялипу ще започне като титуляр в пети пореден мач след пристигането си в ЦСКА от Беверен, пише Тема спорт. Националът на ЦАР досега нито веднъж не е оставал на пейката за червените, като вече има и две попадения на сметката си.

Второто от тях дойде в последния кръг срещу Локо Сф, като стрелецът оформи крайното 3:0 с мощен и коварен шут от дистанция, който не позволи на вратаря Любенов да се намеси по най-добрия начин. Както е известно, вече Коялипу има сериозна конкуренция в лицето на Аарон Исека, привлече от ОФИ Крит. Доброто му представяне в „Надежда“ обаче досега му гарантира титулярно място.

Годуин беше главо действащо лице и във видеоклип на ЦСКА от рубриката „Играч на фокус“. В 5 минути и половина бяха проследени основните акценти от представянето на нападателя срещу столичните железничари. “Треньорът промени страшно много неща. Като за начало начина, по който се чувстваме. Вече сме като едно семейство. Усещаме, че сме в най-големия клуб в страната. Изключително съм впечатлен от феновете“, каза Коялипу след победата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай