Тити си призна грешките в "Левски"

Изплащат заплати в школата на "сините" и на служителите

Тити си призна грешките в "Левски" | StandartNews.com

Членът на надзорния съвет на ПФК "Левски" Константин Папазов-Тити си приз­на, че е сбъркал с поставяне­то на нереалистични цели пред публиката на "сините" - първо, като поиска да бъдат пратени 1 милион есемеса за един ден, а след това абона­ментните карти да бъдат разпродадени за кратко вре­ме.
"Със сигурност, ако те­глим чертата, е така. Един път грешка, втори път греш­ка... Човек трябва да прави анализ. Имам една максима. Човек винаги трябва да си по­ставя най-високата цел, но дори и да не я постигне, да остане в подножието и да чувства гордост от усилия­та.
От това съм изхождал в тези си изказвания. Единствената ми цел е била да моти­вирам. Но осъзнах в един мо­мент, че вероятно бъркам, като отидох до магазина и видях количеството продаде­ни карти. И реакцията ми бе­ше съвсем спонтанна.
Но животът е за това - да си признаваш грешките. Сбърках и се надявам да не се спъвам два пъти в един и същ камък", заяви Папазов в голямо интервю за сайта lev-ski365.com.

В същото време "Меридиан мач" обяви, че след като преди около две седмици футболистите на "Левски" са получили част от забавените си заплати, сега същото се случи с треньорите в ДЮШ и служителите на клуба. С изплащането на тези суми "Левски" не е заличил всичките си задължения към хората в школата и офисите, но със сигурност напрежението на „Герена“ е спаднали значително.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай