Тити: Ако съберем пари, дарението на Пеевски се пренасочва

Това заяви и в ефира на "Нова телевизия" Тити Папазов.

Тити: Ако съберем пари, дарението на Пеевски се пренасочва | StandartNews.com

Ако "Левски" събере 1.5 милиона лева от феновете за 106-ия рожден ден на клуба, дарението на Делян Пеевски от 500 000 лева ще бъде пренасочено към някоя болница. Това заяви преди минути в ефира на "Нова телевизия" Тити Папазов.

"Аз съм първият, който ще убеди г-н Пеевски да получи парите си обратно, ако в следващите 48 часа ние съберем сумата до 1.5 млн., без неговото дарение. Ще се нагърбя тези пари да бъдат пренасочени към някоя болница, където вероятно все още има нуждаещи се", заяви баскетболният специалист.

Той коментира и избора на Наско Сираков за приемането на клубните акции.

"Случи се възможно най-доброто нещо за „Левски“, коментира Константин Папазов. - Това е възможно най-добрият подарък за рождения ден на "Левски"! Той ще бъде запомнен много повече от 100-годишнината", допълни още баскетболният треньор, който пръв изрази желание да получи акциите на клуба от укриващия се в Дубай заради разследването от прокуратурата скандален бизнесмен.

Това е възможно най-добрият сценарий, а след Гунди Сираков е фигурата, която може да обедини цялата левскарска общност. Той има харизмата, качества и волята да поведе "Левски" по нов път, който всички желаят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай