Тайсън ще се бие благотворително

Железният Майк иска за съперник Холифилд

Тайсън ще се бие благотворително | StandartNews.com

Майк Тайсън заяви, че сериозно обмисля реванш с Ивендър Холифилд, но само защото това би донесло милиони долари за хората в нужда.

"Би било страхотно (да го направим) с цел благотворителност, - каза бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън пред "TMZ Live". - Можете ли да си представите, че аз и той отново ще се качим на ринга заедно?"

53-годишният американец сподели че тренира "като маниак" напоследък и изглежда в страхотна форма. Той обясни това с лечението със стволови клетки, на което се е подложил, пише БНР.

След като стана известно, че 57-годишният Холифилд също тренира усилено, попитахме Тайсън дали са верни упоритите слухове, че двамата планират да се срещнат на ринга за трети път.

"Всичко е възможно", каза Тайсън и сподели, че в момента "се забавлява и е доволен, че изглежда добре”. Той заяви, че е решил да се посвети на благотворителни каузи и една битка с Холифийлд би довела до сериозна положителна промяна в живота на много хора.

Преди дни бившият световен първенец при тежките Шанън Бригс се похвали, че се е договорил с Железния Майк за среща на ринга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай