Стоичков черпи гости с чипс от месо

Камата представя в понеделник собствен бранд H8S

Стоичков черпи гости с чипс от месо | StandartNews.com

Христо Стоичков ще поглези гостите си с продукти с маркови деликатеси на представянето на своя бранд „H8S“ в столичния хотел „Маринела“ на 28 септември, пише Блиц. Чипсовете от месо марката  "ТОП"  на "Аполо" вече атакуват пазара, а Кавалера на „Златната топка“ е рекламно лице на популярна гама в серия кулинарни изложения в Европа. Ковид-19 обаче все още не е дал зелена светлина за програмата на много популярните „сбирки на чревоугодниците“. Така поканените на събитието на Камата ще имат честа първи да се насладят на деликатесите. „Всичко трябва да е ТОП ниво!“, обяви голмайсторът на Мондиал-94 в поканата си за партито.

Голямото предизвикателство за домакините на афтърпартито обаче ще е срещата с олимпийците-медалисти, където над 200 претенциозни гости от спорта ще трябва да бъдат почерпени с дивечовата им гама от победителката в Master Chef 2 – Севда Димитрова.

На 29 септември те ще сменят местата си със Стоичков при представянето на книгата „България на Олимп“. Уникалното издание на „Софтпрес“, което за първи път събира героите на нацията от всички спортове, е с автори Владимир Памуков, Тодор Шабански и Бончук Андонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай