"Стандарт" с медал от държавното по ски за журналисти

Представители на 20 медии се състезаваха в Боровец

"Стандарт" с медал от държавното по ски за журналисти | StandartNews.com

Бронзов медал от 55-тото Държавно първенство по ски за журналисти в Боровец спечели днес стортният редактор от "Стандарт" Пламен Вълков. Състезанието се проведе на писта „Ястребец 3“ в ски-център „Ястребец“ на първия български планински курорт. Традиционната надпревара  гигантски слалом започна в 10:00 сутринта и бе в два манша, а участие взеха 25 български журналисти от 20 медии. Те се състезаваха в три възрастови групи при мъжете и жените.

Трасето бе наредено от легендарния български състезател  и треньор на националния отбор на България от близкото минало и настоящ изпълнителен директор на „Бороспорт“, Георги Кочов. Отлично подготвената писта даде възможност състезателите да дадат максимума от себе си и в двата манша.

Награждаването на призьорите се проведе пред информационния център на „Бороспорт“ в Хотел Рила. Медали и награди от SLS-Rossignol имаше за всички призьори. Първенството бе организирано от Бороспорт и Българския Ски клуб на журналистите, с подкрепата на Евроинс и Solytron.

Наградите на призьорите връчиха Георги Кочов и Василия Константинова, изпълнители директори на Бороспорт и Пламен Вълков, главен секретар на Ски клуба на журналистите. След награждаването организаторите и участниците се събраха на коктейл в лобито на Хотел „Рила“, за да обсъдят отличните резултати от първенството.

Първенството се състоя ден преди официалното закриване на зимен сезон 2018/2019 в Боровец. На 7 април (неделя) курортът ще закрие един от най-успешните си зимни сезони със символично спускане на инструкторите от ски-училище "Бороспорт" и някои от най-известните байк състезатели. 

Призьори в отделните категории на 55-то Държавно първенство по ски за журналисти:

Гигантски слалом – Жени 45

  1. Миляна Велева (Канал 3)
  2. Елена Гюрова (Нова ТВ)
  3. София Георгиева (БТА)

Гигантски слалом – Жени 45-55

  1. Весела Владкова (БНР)
  2. Христина Балинска (Freelance journalist)

Гигантски слалом – Жени 55+

  1. Веселина Маринова (DiVino Magazine)
  2. Милена Димитрова (Сп. „Жената днес“)

Гигантски слалом – Мъже 45

  1. Илиян Тошев (Телевизия Българе)
  2. Георги Колев (Телеграф)
  3. Иво Цукев (Телеграф)

Гигантски слалом – Мъже 45-55

  1. Юлиян Стоянов (в-к Лична драма)
  2. Николай Нешев (Телевизия Евроком)
  3. Пламен Вълков (Стандарт)

Гигантски слалом – Мъже 55+

  1. Борислав Стефанов (България Днес)
  2. Васко Михайлов (БНР)
  3. Тодор Влайчев (Инсайд енд аут ЕООД)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай