Срам! Заклет армеец удари ЦСКА

С намалена група тимът на Стойне Манолов спечели срещу "червените"

Срам! Заклет армеец удари ЦСКА | StandartNews.com

Огромна глупост сътвориха играчите на ЦСКА. Вместо да използват възможността да се борят поне за второто място, играчите на Милош Крушчич загубиха изненадващо гостуването на новака Царско село с 1:2.

"Червените" бяха ударени от свой. Царско село е собственост на заклетия цесекар Стойне Манолов. 

Символичните домакини дори не са успели да съберат пълна група от 18 човека за този мач и бяха с трима футболисти по-малко.

Въпреки това Царско село влезе бойко в мача и откри резултата още в 6-ата минута. Това стори Андерсон Кордейро, който се възползва от разбъркване пред наказателното поле на символичните гости и след шут по земя от 18 метра вкара за 1:0.

ЦСКА успя да изравни в 20-ата минута. Джеси надбяга Даскалов по дясното крило и пусна по земя към Стефано Белтраме. Италианецът стреля от два метра, Пласид спаси, но топката рикошира в лицето на халфа и влезе в мрежата на гостите за 1:1.

В 40-ата минута Джеси проби отдясно и върна добре от аутлинията към Соу, таранът овладя и отправи диагонален изстрел, който излезе покрай дясната греда. Секунди по-късно Царско село вкара втори гол. Домакините разиграха добре отляво, последва центриране, бранител на гостите изчисти, но Бахамбула със страхотен шут от воле извън пеналта вкара в долния десен ъгъл на Бусато за 2:1.

В началото на второто полувреме очакваният от гостите натиск не се осъществи и домакините продължиха да играят равностойно, без да допускат опасности пред своята врата.

"Червените" бяха много безидейни и през останалите минути на втората част. Към края на мача публиката започна да вика "Оставка" по адрес на тренньора Милош Крушчич.

В края на мача набеденият за футболист Али Соу пропусна чиста възможност за ЦСКА поне да изравни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай