Сряда,

Sport Depot представя официалната нова екипировка на Левски

От: Пламен Вълков -
A
A
A

И тази година, като част от дългосрочното партньорство на SPORT DEPOT и ПФК Левски, екипировката на клуба е Nike. Брандът умело съчетава високите технологии и отличителния дизайн, а екипите са създадени специално за отбора, олицетворявайки единството и несломимия дух. С новата си екипирвока този сезон Левски се връща към своите традиции - легендарното „Л“ стои гордо върху официалната тениска на отбора, близо до сърцата на футболистите. Знакът пpиcъcтва в емблемата на клyба от 1919 г., а за пъpви път се използва въpxy екипите през 1924 г.

Част от колекцията е и официалната тениска в иновативен черен дизайн.

Поредната препратка към историята на отбора е първият печат на Левски, който може да бъде открит от вътрешната страна на яката.

Жълто-червената лента в долния край на тениската символично напомня за първите екипи, с които клубът е играл при създаването си.

Легендарното „Л“ присъства в емблемата на клуба от 1919 г., а за първи път се използва върху екипите през 1924 г. Sport Depot предлага персонализиране на официалната фланелка с име и номер.

Новата официална екипировка на Левски може да бъде открита във всички магазини SPORT DEPOT, както и онлайн тук: https://www.sportdepot.bg/levski

Налични са както официалните мачови екипи, така и представително облекло и аксесоари като фланелки, поло тениски, екипи и шапки.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички