Спешно събират чужденците на Лудогорец

Всички ще тренират при 14-дневна карантина, а после заедно с отбора

Спешно събират чужденците на Лудогорец | StandartNews.com

След появилите се информации, че мерките в борбата с коронавируса у нас ще бъдат разхлабени и в началото на май сигурно ще може да се тренира, Лудогорец призова спешно всичките си чужденци да се завърнат. 
Още снощи в Разград очакваха треньора Павел Върба, а в близките дни трябва да пристигнат и всички легионери, които бяха освободени и предпочетоха да заминат по родните си места. В Бразилия в момента са Марселиньо, Вандерсон и Рафаел
Форстър, Жоржиньо е в Португалия, Талеб Тауата и Дан Битон заминаха за Израел, а Драгош Григоре се прибра в Румъния, където съпругата му го дари с второ дете.
Всички чужденци на Лудогорец ще изкарат задължителна карантина от 14 дни, след като се завърнат в България. Те обаче ще получат специални програми, по които да се готвят, за да не изостават от другите си съотборници Останалите чужденци на 8-кратните шампиони предпочетоха да останат в България и те ще могат да се включат веднага в груповите занимания, когато те бъдат разрешени.
Единствената въпросителна в лагера на Лудогорец е около Вандерсон, който си тръгна за Бразилия с целия си багаж. Неговият договор изтича на 30 юни и той най-вероятно няма да го поднови. Футболистът обаче е чакан задължително в България, най-малкото, за да се оформят документите по окончателната му раздяла с клуба. "Орлите" не планират раздялат с нито един друг футболист, а на тези с изтичащи договори ще бъдат предложени нови.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай