Съперникът на Ноле: Липса на късмет

Решението на официалните лица не беше толкова лесно, категоричен е Пабло Кареньо Буста

Съперникът на Ноле: Липса на късмет | StandartNews.com

Съперникът на Новак Джокович Пабло Кареньо-Буста сподели своето мнение относно дисквалификацията на неговия опонент и лидер в световната ранглиста и трикратен шампион от US Open по време на осминафиналния им мач. 

Както стана ясно, лидерът в световната ранглиста удари неумишлено с топка в гърлото една от страничните съдийки и това доведе до отстраняването на сърбина от турнира. Испанецът разкри, че не е видял в реално време случката, но според него Ноле просто не е имал късмет в този момент.

Още по темата:

Сензация: Изхвърлиха Джокович от US Open

Ноле проговори за изцепката. Какво губи?

"Говорих с Новак. Не можах да видя самата ситуация. Със сигурност не беше лесно решение за официалните лица и точно затова се забави толкова. В същото време докато те дискутираха, аз не знаех дали ще продължа да играя или не. Аз водех с 6:5, трябваше да сервирам. Бях се притеснил. Опитвах се да запазя положителните си настройки, независимо какво е решението. Не бях видял самия индицент на живо. Просто зърнах, че жената се е строполила и се държи за гърлото. Дали става дума за умисъл, или не знам, нямам представа, но това е липса на късмет. На това го отдавам", сподели 27-ят в света пред Евроспорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай