Славия измъкна 1:1 на Берое

Херо беснее в Стара Загора

Славия измъкна 1:1 на Берое | StandartNews.com

Берое не успя да победи в Стара Загора предпоследният в класирането Славия. Двубоят под Аязмото завърши 1:1. Домакините откриха резултата в 12-ата минута чрез Гаюс Макута, а резервата Ивайло Димитров изравни от дузпа в 86-ата минута.

В 68-ата минута Крум Стоянов бе изгонен заради втори жълт картон, което изнерви срещата, а най-деен в това отношение бе треньорът на заралии Димитър Димитров. Херо на няколко пъти изрази бурно несъгласието си от отсъжданията на съдията Георги Кабаков, а и от отигравания на неговите състезатели.

“Червеният картон оказа сериозно влияние на нашето представяне, бесен бе Херо. - Крум Стоянов се кълне, че не е ударил никого. Не искам да коментирам съдийството. Първо търся вината в нашия отбор. Притеснявах се от съдийството, оказах се прав. Ако си бяхме вкарали головете през първото полувреме, съдията нищо не може да направи. Програмата ни е трудна, но трябва да опитаме да излезем с чест от тези мачове", сподели треньорът на Берое.

Колегата му в Славия Александър Тарханов пък бе доволен от точката, която е ценна в борбата за спасение. „Не играхме зле и според мен точката е заслужена“, коментира Тарханов.

С точката Берое остава на петото място с 32, а „Славия“ е на 13-а позиция и продължава да е в зоната на изпадашите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай