Скандал. Нешка подгони Илияна Раева за провала

Някои хора имат уста, но не и глави

Скандал. Нешка подгони Илияна Раева за провала | StandartNews.com

Нешка Робева очаквано се нахвърли към бившата си възпитаничка Илияна Раева, след провала на участието ни на европейското първенство по художествена гимнастика в Украйна.

Робева директно обивни ръководителите на художествената ни гимнастика за положителната проба в ансамбъла.

"Отмина Европейското първенство - Украйна 2020г.Едно първенство абсолютно различно от всички, които сме гледали... Първенство, по време на което, светът е замрял в очакване... Недоверие... Ужас. Едни вярват - други - не... Болестта, като че си играе с нас...

Отмениха Олимпиада..., Световни и Европейски първенства по различни спортове... .

И точно тогава ръководството на ЮЕГ реши, че ще проведе първенството по художествена гимнастика. И то в Киев... Можем само да поздравим и ръководителите от ЮЕГ и организаторите на шампионата в Украйна. Провеждането на това състезание бе необходим и силен ход. Хората се нуждаят точно от това - демонстрация на силата на духа, преодоляване на страха, борба и победа...

Да поздравим всички участници, да поздравим победителките. Да поздравим нашите деца и треньори - Малката сладка Стили и Ева...Боряна.

Без ръководителите и ще изясня защо.

Мисля, че не трябва да си много умен, още по-малко гениален, за да предвидиш, че победата ще бъде за тези, които съумеят да запазят здравето си и участват.

Мисля, че нашият ансамбъл щеше да бъде неоспорим първенец.

Защо не участва?

Защото го ръководят хора, които имат уста, но нямат глави. На въпроса ми: "Как допуснахте зараза в отбора, месец преди състезанието?" /Бащата на една от състезателките бе пренесъл заразата./ И тогава чух умопомрачителен отговор: "А Вие какво искате, децата да не виждат родителите си?" Децата?! 

Деца между 17, 20 и нагоре години? В разгара на пандемията да види татко си?! Месец преди Европейското? Това звучи тъпо до идиотизъм.

"Една видя баща си, четири други и България не видяха златните медали, защото не видяха и Европейското".написа Нешка Робева.

Време е някой да отговаря както пред колегите си, пред родителите, феновете и министерството, като признае допуснатите грешки, защото иначе ще решим, че Бог не обича смелите, но до известно време гледа сеира на наглите....

Не съм пророчица, но при наличието на елементарна мисловна дейност, човек би трябвало да се замисли, предвиди, прецени и промени някои неща. И да спрат да дрънкат, защото, наистина ще престанем да тъгуваме и ще започнем да се смеем.Особено след звучните плесници, които К.Дунавска и М.Василева, зашлевиха пред цяла Европа на тези, които ги прогониха от Родината..., завърши Робева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай