Шверчок: Годината беше трудна

Доказахме, че сме най-добри, обяви голаджията

Шверчок: Годината беше трудна | StandartNews.com

Героят на Лудогорец Якуб Швирчок получи бутилката шампанско за хеттрика си в мрежата на Черно море, който беше с огромна заслуга за победата, която в крайна сметка донесе титлата на тима му. Тя беше осма поред, а той отличи и съотборниците за успеха. 

"Много съм щастлив, бяха много важни голове. С тях спечелихме титлата, но това беше работа на целия отбор. Не играя сам, всички се борим заедно. Получих три страхотни подавания и затова вкарах", заяви Швирчок.  "Много добре се чувствам, годината беше трудна, но показахме на всички, че сме най-добрият отбор в България. Сега се фокусираме върху ваканцията си, след това отиваме към Шампионската лига и за това ще мислим", заяви още нападателят, като оцени този трофей като един от най-трудните за тима му.

"Това беше една от най-трудните титли, но най-важното е как завършваш. Ние завършихме както винаги - като шампиони", сподели полякът и накрая увери, че продължава кариерата си на "Лудогорец Арена" и ще изпълни договора си. "Оставам, имам договор, фокусиран съм през цялото време върху работата си. Тук съм и съм фокусиран да си свърша работата", завърши Якуб Шверчок. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай