Шеф в ЦСКА обяви гореща новина за новия стадион

Той беше категоричен в изказването си

Шеф в ЦСКА обяви гореща новина за новия стадион | StandartNews.com

Техническият директор на ЦСКА – Михаил Александров, разкри подробности по темата около реконструкцията на стадиона на „червените“, отговаряйки на много въпроси, касаещи различни етапи от конструирането на новото съоръжение.

В разговора Александров увери, че ЦСКА води разговори с УЕФА почти всяка седмица във връзка с изграждането на новото съоръжение, както и че Фондацията „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“ е подсигурила необходимите около 90 млн. лева за строителните дейности.

„Под кога няма да кажа точна дата, смятам, че не трябва да даваме определена дата, но най-доброто нещо е да кажем на феновете, че до дни, това мога да го заявя абсолютно отговорно, започваме новия етап на реконструкцията на стадиона.

Това е задача на изпълнителя на проекта, по какъв начин той ще си съчетае работата, е в неговата компетенция. Ние просто трябва да следим процесите, а не да влизаме в тях“, започна Михаил Александров по повод започването на строежа на стадион „Българска армия“.

Той увери, че ЦСКА разполага с необходимите за строеж разрешителни: „Не мисля, че ще започнем строеж, ако не разполагаме с всички необходими документи. След като обявяваме, че до дни ще започнем, значи всичко е в рамките на нормалното“.

„Не познавам човека и не му следя личния живот, не смятам, че не трябва да го правя. Какво се е случило с него, само той си знае“, допълни той за жалбоподателия срещу строежа на нов стадион на ЦСКА – Николай Веселинов.

„От наша страна и от страна на изпълнителя, не смятам, че нещо може да се обърка, за да започнем такъв грандиозен за българските мащаби проект, значи сме сигурни в успехи и смятам, че нищо не може да ни спре“, увери Александров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай