Шеф на Левски се включи в шествието

Ако кажа, че съм благодарен на феновете ще е малко, заяви Павел Колев

Шеф на Левски се включи в шествието | StandartNews.com

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев стана част от мирното шествие на феновете на „сините“ към стадион „Васил Левски“, което започна преди малко.

„Защо да очаквам ексцесии? Хората са мирно настроени. Готвим се за празник. Както беше съобщено преди това от Националния клуб на привържениците и ПФК Левски, че това ще е мирен поход към стадиона. Случва се и в други държави. Хората искат да подкрепят и покажат любовта си към любимия отбор“, каза Колев.

„Ако кажа, че съм благодарен на феновете, ще е меко казано. Това са дните, в които България, а и в света ще видят разликата между Левски и останалите клубове в страната. Много запалянковци дойдоха и дариха от насъщния си. Вижте колко средства се събраха само за 48 часа. Смятам, че в този момент клубът ще намери позагубената си идентичност и ще станем по-силни“, добави още той.

„Футболистите почувстваха тази любов, може би не за първи път, но сега е по-силна. В тези времена на изпитание отборът трябва да стане още по-сплотен и силен, с помощта на тази публика, а тя, както виждате е многобройна. Смятам, че ни предстоят само хубави дни, без значение какво ще е финансирането и бъдещето“, каза Колев.

Вечното дерби Левски - ЦСКА е от 14,45 ч, като заради него центъра на София е пълен с полиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай