Руис обеща фойерверки на Джошуа

Големият мач е в събота вечер в Рияд

Руис обеща фойерверки на Джошуа | StandartNews.com

Големият боксов мач между Анди Руис и Антъни Джошуа вече наближава. На 7 декември в Рияд предстои епичният реванш в който залога са 4 от петте световни титли, които сега са притежание на американеца от мексикански произход.

„Съперниците ми не са ме виждали как режа ъглите на ринга“, предупреди в последното си интервю Руис.

„Всъщност ги пречупвам още по-бързо, когато се опитват да се боксират с мен. Всеки има план, докато не бъде ударен в лицето, както би казал Майк Тайсън. Напълно съм сигурен, че той ще иска да ме надиграе.“

„Един удар може да промени двубоя. Това се случи на 1 юни. Може да е малко по-трудно от първия път, но трябва да разкрия уменията и таланта си“.

„Има неща, които трябва да направя за да стигна до следващото ниво. Уверен съм, че мога да изляза победетител от тази битка и когато го направя, ще споделя с всички, къде съм сгрешил“, каза Джошуа.

Реваншът между Джошуа и Руис е много важен и за Кубрат Пулев. Българският боксьор е задължителен претендент за световната титла във версия Международна боксова федерация (IBF) и по регламент трябва да се бие за пояса с победителя от сблъсъка в Саудитска Арабия до 31 май 2020 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай