Роналдо се завърна с 2 гола

Португалецът се разписа при разгрома на Специя с 4:1

Роналдо се завърна с 2 гола | StandartNews.com

Шампионът Ювентус прекъсна серията си от три мача без победа във всички турнири с успех с 4:1 като гост над новака в Серия "А" Специя.
Два гола за "бианконерите" вкара португалецът Кристиано Роналдо, който се завърна след продължителна карантина заради коронавирус, а за домакините не игра българският нападател Андрей Гълъбинов, който все още лекува травма. Ювентус поведе още в 14-ата минута чрез Алваро Мората, а малко по-късно гол на испанеца бе отменен заради засада. В 32-рата минута Томазо Побега изравни за Специя и така приключи първото полувреме. През второто Ювентус имаше сериозно надмощие, което се изрази в нови три гола. В 56-ата минута в игра се появи Роналдо, който само три минути по-късно реализира за 2:1 в полза на гостите. Малко след това гол на Специя бе отменен заради засада, а в 67-мата минута Адриен Рабио с хубав удар покачи на 3:1. Крайното 4:1 оформи Роналдо в 76-ата минута от дузпа.

С победата Ювентус събра 12 точки и излезе на второ място в класирането зад лидера Милан, който е с 16 точки. Специя е на 16-о място с 5 точки от 6 мача. В другото дерби Лацио спечели с 4:3 при гостуването си на Торино.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай