Роналдо поднови тренировки с Ювентус

Звездата се завърна след като изкара 14-дневна карантина в Италия

Роналдо поднови тренировки с Ювентус | StandartNews.com

Звездата на италианският шампион Ювентус Кристиано Роналдо пристигна на тренировъчната база на "бианконерите" в Торино, за да поднови занимания с тима, повече от два месеца след преустановяването на сезона в Серия А заради пандемията от коронавирус.

35-годишният футболист, който прекара по-голямата част от кризата с коронавируса в родината си Португалия, се завърна в Италия на 4 май и трябваше да изкара задължителна двуседмична карантина, която изтече днес. Тази сутрин той пристигна на тренировъчния център на Ювентус с личния си автомобил, като петкратният носител на Златната топка първо ще изкара медицински и физически тестове, преди да се присъедини към съотборниците си за групови тренировки, които вече са разрешени в страната.

Роналдо игра в последния мач на Ювентус срещу Интер, спечелен от шампионите с 2:0 на 8 март, но няколко дни след това се прибра в родния си град Фуншал на островоМадейра. Той е първият чуждестранен играч на Ювентус, от тези, които напуснаха страната, който ще поднови тренировки с тима.

Наскоро Италианската футболна федерация обяви, че всички професионални първенства в страната остават замразени поне до 14 юни, което означава, че Серия "А" ще бъде рестартирана най-рано през уикенда 20/21 юни. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай