Роналдо отвръща на удара

Спазил съм всички мерки, заяви звездата

Роналдо отвръща на удара | StandartNews.com

Звездата на Ювентус и Португалия Кристиано Роналдо продължава карантината в дома си в Торино, след като даде положителен тест за коронавирус преди 4 дни, докато бе на лагер с националния отбор.

Ситуацията му предизвика голям отзвук, след като министерството на спорта в Италия го обвини, че е нарушил здравния протокол, свързан с пандемията.

Спортният министър на страната Виченцо Спидафора заяви, че CR7 е напуснал Ботуша в посока Португалия без да е спазил нужните мерки за сигурност. В отговор на тези обвинения петкратният носител на Златната топка се включи на живо в Инстаграм, за да изяви позицията си.

„Гневен съм, защото не е вярно, че не съм спазил протоколите. Конкретно разстроен съм заради човек, чието име не мога да кажа, защото никога не съм игнорирал правилата. Лъжа е. Спазвал съм всички изисквания и винаги ще го правя“, сподели той.

„Добре съм, асимптоматичен съм. Нямам проблеми. Имам вируса, както казва машината, но се чувствам добре. Не изпитвам нищо, ако трябва да съм честен. Спя добре, нямам болки“, разкри седмицата на Ювентус.

„Семейството ми е на друг етаж. Не можем да сме в контакт, но това не е проблем. Когато си добре тук, останалото не е важно. Трудно е да не общувам с тях, но протоколът е такъв и ние трябва да го уважаваме“, продължи португалецът.

„Това е сериозно, но не съм уплашен. Взимам много витамин D, който е безплатен. Искам да благодаря за съобщенията и подкрепата ви, че ви е грижа за мен. Надявам се, че скоро ще мога да се върна към тренировки, игра и да се наслаждавам на живота“, добави още Роналдо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай