Роналдо остава, сигурни са в Ювентус

Пирло поема отбора до часове

Роналдо остава, сигурни са в Ювентус | StandartNews.com

Президентът на Ювентус Андреа Аниели е сигурен, че Кристиано Роналдо няма да напусне клуба това лято. Португалецът трябваше да види поредното разочоравание на "бианконерите" в Шампионската лига, въпреки че направи всичко възможно да го предотврати. Той вкара два гола, а Юве спечели с 2:1 срещу Лион, но това не бе достатъчно и тимът отпадна на осминафиналите.

Според материал във "Франс Футбол" Роналдо е разочарован от липсата на прогрес в клуба и неуспехите в Шампионската лига и е готов да си тръгне в посока Пари Сен Жермен. "Напълно съм уверен, че той ще остане, заяви Аниели след отпадането на шампиона на Италия. - Мисля, че тази публикация е свързана с интервю от преди няколко месеца. Това е стар медиен трик. Мога да ви уверя, че Роналдо остава основeн стълб на Ювентус".

"Този сезон очевидно е сладко-горчив. Беше много трудна кампания, постигнахме страхотен успех със спечелването на девета поредна титла и написахме нова глава в историята. Маурицио заслужава своя специална страница, тръгвайки от аматьорските дивизии и стигайки до Скудетото", коментира още президентът на Юве. Очаква се до часове начело на тима на мястото на Маурицио Сари да застане Андреа Пирло.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай