Решителни битки в ШЛ пряко по MAX Sport

РБ Лайпциг и Манчестър Юнайтед определят в директен спор кой от двата тима продължава напред към 1/8-финалите

Решителни битки в ШЛ пряко по MAX Sport | StandartNews.com

РБ Лайпциг и Манчестър Юнайтед определят в директен спор кой от двата тима продължава напред към 1/8-финалите

Във вторник вечер започва решителният последен кръг от груповата фаза на Шампионската лига. С него ще настъпи и развръзката в този етап на турнира и ще станат ясни всички участници на 1/8-финалите на надпреварата. А най-интересните двубои във вторник по традиция ще се излъчат пряко в ефира на MAX Sport.

Мачовете, които започват в 19:55 ч., са от Група F, където единственият тим, осигурил си продължаването напред – Борусия Дортмунд, гостува в Русия на Зенит. Германците все пак ще излязат пределно мобилизирани, тъй като успех в Санкт Петербург ще им гарантира първото място в групата и по-лесен съперник в директните елиминации. Двубоят е пряко по MAX Sport 2.

Другият ранен мач противопоставя Лацио и Брюж на „Олимпико“, като само победа на белгийците ще ги класира напред. Дали ще станем свидетели на сериозна изненада във Вечния град ще стане ясно от прякото предаване по MAX Sport 3.

Още при изтеглянето на жребия Група H бе определена от фенове и експерти като „Групата на смъртта“. Пари Сен Жермен, РБ Лайпциг и Манчестър Юнайтед сътвориха запомнящи се двубои помежду си и преди последния кръг от мачове са с равен брой точки – по 9. Лайпциг и Ман Юнайтед излизат един срещу друг от 22:00 часа по MAX Sport 2 като победата ще гарантира на всеки от тимовете продължаването напред. Ако Пари Сен Жермен пък сензационно загуби домакинството си на турския Истанбул ББ, тогава хиксът в Германия ще класира на 1/8-финалите и Лайпциг, и Юнайтед.

От 22:00 часа по MAX Sport 3 е време за дербито Барселона – Ювентус. Двата тима са сигурни за участието си на 1/8-финалите, но пък все още има интрига за първото място. В момента лидер е Барса, но ако Юве поднесе изненада и запише по-категоричен успех от 2:0 на „Камп Ноу“, може да измести каталунците от първата позиция в група G.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай