Решено е. Левски продава звезда за много пари

Трансферът е гласен през зимната пауза

Решено е. Левски продава звезда за много пари | StandartNews.com

Левски може да осъществи пореден солиден трансфер през зимата. Египетският гранд Ал-Ахли проявява сериозен интерес към нападателя Мустафа Сангаре, а сините очакват да получат за него около 700 000 евро.

Местните медии гръмнаха с новината, че най-титулуваният клуб в Африка – спечелил 122 трофея, ще привлече тарана през зимата, като трансферът може да се счита за сигурен.

От Ал-Ахли вече се били свързали с агента на играча, за да разберат дали той има желание да облече фланелката на клуба, който разглежда и още три опции, но Сангаре е приоритет. И са получили положителен отговор, тъй като клубът ще вземе участие в дебютното издание на Световното клубно първенство през лятото.

Така 25-годишният стрелец, който пристигна на „Георги Аспарухов“ преди началото на сезона от третодивизионния португалски Варзим за около 175 000 евро, може да напусне клуба 6 месеца по-късно.

От началото на кампанията той взе участие във всички мачове на сините. В началото се появяваше на терена от резервната скамейка, но след това се утвърди в титулярния състав редом до национала Алекс Колев. Той има на сметката си 5 гола, като направи и две асистенции.

В Египет твърдят, че наред с попаденията той е впечатлил скаутите на Ал-Ахли със своята физическа сила и бързина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай