Развръзката за титлата в Ла Лига пряко по MAX Sport в четвъртък

Феновете ще могат да се насладят и на уникалната програма Мултигол, която ще показва на живо всичко най-интересно от предпоследния кръг

Развръзката за титлата в Ла Лига пряко по MAX Sport в четвъртък | StandartNews.com

Феновете ще могат да се насладят и на уникалната програма Мултигол, която ще показва на живо всичко най-интересно от предпоследния кръг

Дали Реал Мадрид ще спечели едва третата си титла от Ла Лига за последните 10 години и първа от сезон 2016-2017, или шансовете за триумф на Барселона ще се запазят живи? След изпадналия вече Еспаньол, ще поемат ли пътя към Сегунда дивисион и тимовете на Леганес и Майорка? Как ще разпределят евроквотите помежду си Виляреал, Хетафе, Реал Сосиседад и Атлетик Билбао? На тези и много други въпроси яснота ще даде изиграването на предпоследния кръг в Ла Лига този четвъртък, а буквално всичко най-интересно от 10-те двубоя ще се излъчва пряко по MAX Sport.

Програмата на XXXVII кръг предвижда един двубой от 19:30 часа между Ейбар и Валядолид (пряко по MAX Sport 4), както и цели 9 мача, които започват по едно и също време в 22:00 часа. Мачовете на двата тима, замесени пряко в борбата за титлата – Реал Мадрид и Барселона, ще се излъчват директно. По MAX Sport 4 мадридчани играят срещу Виляреал, като победа ще им гарантира и на теория предсрочното спечелване на титла номер 34 в историята на Ла Лига. По същото време на „Камп Ноу“ Барселона ще гони задължителен успех срещу Осасуна и ще се надява на благоприятно развитие на мача на стадион „Алфредо ди Стефано“, за да запази шансовете си за титлата живи до последно. Двубоят на Лео Меси и компания от 22:00 часа ще се предава пряко по MAX Sport 2.

За първи път в българския ефир ще се излъчи и програмата на Ла Лига Мултигол, която ще показва в реално време всичко най-интересно, което се случва в деветте двубоя с един и същи начален час. Освен всички голове от предпоследния кръг, Мултигол ще направи феновете свидетели и на всички спорни ситуации, картони и пропуски. Началото на програмата е с първия съдийски сигнал в 22:00 часа, а каналът, по който ще върви, е MAX Sport 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай