Рафаел Надал хвърли бомба! Съдбоносно решение

Тенис звездата направи шокиращо изявление

Рафаел Надал хвърли бомба! Съдбоносно решение | StandartNews.com

Рафаел Надал обяви, че ще се пенсионира от тениса. Намерението си да се оттегли от професионалния спорт той разкри с шокиращо изявление в четвъртък сутринта.

38-годишният Надал публикува емоционален видеоклип в интернет, в който съобщава за решението и разсъждава за кариерата си, която е „по-дълга и по-успешна, отколкото някога си представял“, информира Нова. Испанецът е смятан за един от най-великите играчи в историята, а според някои и за най-добрия от всички.

"Истината е, че имах трудни години, особено последните две. Не можех да играя без ограничения", каза испанската звезда. Той добави, че се опитвал да се състезава на най-високо ниво, но не е постигал желаните успехи, нито е виждал развитие в играта си на последните турнири, в които е участвал.

Надал сподели, че един от първите му големи успехи е финалът на Davis Cup през 2004 година в Севиля. "Чувствам се късметлия заради всички неща, които съм имал възможността да изживея", каза още тенисистът.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Maxim
преди 25 минути

Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може----- https://come.ac/manx

Откажи