Рафа Надал каза „Да!“ на любимата си Хиска

Рафаел Надал се ожени в събота за приятелката си Мария Франсиска Перейо, галено наричана Хиска

Рафа Надал каза „Да!“ на любимата си Хиска | StandartNews.com

Рафаел Надал се ожени в събота за приятелката си Мария Франсиска Перейо, галено наричана Хиска. Церемонията се състоя на техния роден остров Майорка. Двамата са заедно от 14 години и са се запознали чрез сестрата на Надал - Мерибел.

Медиите не бяха допуснати до събитието, но то не се проведе в тесен семеен кръг. Около 350 души бяха свидетели на най-важното "Да!" в живота на новото семейство. Сред тях бяха и конкуренти на Надал на корта, но и приятели извън спорта. Давид Ферер, Фелисиано Лопес, Марк Лопес, Жауме Мунар и треньорът на Матадора Карлос Моя присъстваха на церемонията. Сред гостите бяха и футболистът Икер Касияс и баскетболистът Пау Гасол.

Специално за сватбата на Надал пристигна и бившият крал на Испания Хуан Карлос, който отстъпи престола на сина си Фелипе през 2014 г.

Церемонията се проведе в имението „Ла Форталеса“. Всички гости се разделиха с телефоните си при влизане, за да не се появят снимки в социалните мрежи. Все пак папараците успяха да причакат част от поканените звезди, както и да направят няколко кадри на младоженците.

По време на празненството над имението от 17-ти век не беше позволено прелитането на дронове и самолети. Всички служители на фирмата, която се грижи за организацията на сватбата, са подписали договор за конфиденциалност и също са били без телефони.

Роклята на Мария Франсиска беше дело на испанската дизайнерка Роса Клара. В кратко видео авторката на тоалета разкрива, че булката е предпочела съчетание от френска дантела с флорални мотиви, скъпоценни камъни и дълги ръкави.

Бившият крал Хуан Карлос пристига за тържеството

Колегата на Надал - Фелисиано Лопес с приятелката си

Карлос Моя идва за сватбата

Давид Ферер пред папараците със своята дама за тържеството

Карлос Коста - още един колега на Рафа Надал

И пак Фелисиано Лопес

Карлос Коста и Хуан Монако

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай