Продадоха 10 000 виртуални билети от Левски

"Сините" ще продължат да пускат пропуски за мача с Лудогорец

Продадоха 10 000 виртуални билети от Левски | StandartNews.com

Виртуалните билети за мача Левски - Лудогорец ще продължат да се продават, обявиха от синия клуб. До момента феновете са изкупили 10 000 въпреки, че срещата трябваше да се състои на 14 март без публика, но заради извънредното положение в резултат на епидемията от коронавирус бе отложена. 

Ето какво написаха в официалния си сайт „сините”:

„Уважаеми привърженици,

Във връзка с приетото от Народното събрание днес извънредно положение на територията на Република България заради епидемията от вирус COVID-19 и решението на ръководството на Българския футболен съюз да преустанови първенствата в професионалния ни футбол до 13 април 2020 г. срещата с „Лудогорец“ от XXV кръг на Първа лига, която трябваше да се играе в събота, 14 март, от 17:15 часа при закрити врата, няма да се проведе.

Колекционерските билети за този двубой остават в продажба до 17:15 часа в събота, 14 март. До този момент за срещата с „Лудогорец“ са продадени близо 10 000 билета.

В зависимост от актуалната здравна ситуация в Република България и от решението на Българския футболен съюз как ще продължи сезона в Първа лига, ще Ви информираме своевременно.”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай