Примамват фенове с бокс и секс

Примамват фенове с бокс и секс | StandartNews.com

Мейуедър плаща 4000 на ден за манджи

Публичен дом реши да намаже от истерията около най-скъпата битка в историята на бокса между Мейуедър и Пакиао. "Ранчото на Шери", което се намира в Невада, извади невероятна оферта за феновете. Бардакът предлага два пропуска за мача, самолетни билети до Лас Вегас и обратно, лимузина по време на престоя в Града на порока, както и 2 дни неограничен секс със своите 24 служителки. Дамите са разделени в шест бунгала и предлагат различни любовни практики. Най-новата мода са игрите за напреднали от хитовата лента - "50 нюанса сиво". Удоволствието обаче си има цена - 100 000 долара.

"Трябва да се надявате, че и жена ви няма да научи къде сте били преди мача", коментира сайтът "tmz.com". В същото време стана ясно, че Мейуедър и Пакиао ще се борят за чисто нов колан. Той бе изработен по предложение на феновете и ще бъде зелен. Цената му е приблизително 1 млн. долара. За да му се радва, Флойд Мейуедър не жали средства. "TMZ" разкри, че една негова манджа струва около 1000 долара. Той яде по четири пъти на ден в момента. Най-скъпо платеният спортист си нае и специален готвач - шеф Кю срещу 184 000 долара.

"Няма схема на ядене. Просто трябва да съм на негово разположение 7 дни в седмицата по 24 часа на ден. Ако му се прияде в 3 часа през нощта, аз трябва да съм готова", обяви специалистката. "Всичко трябва да е прясно и приготвено на момента. Не ползвам нито един продукт, който е бил в бутилка или кутия, защото съдържат различни консерванти, които могат да развалят формата му или да му докарат проблеми", допълва майсторката край печката.

"Любимото му ядене са спагети или такос. Ястията трябва да имат високо съдържание на протеин, без въглехидрати. Месото е пуйка, риба, телешко, пилешко, но никакво свинско! Трябваше да свикна да приготвят и любимите му бургери", допълва Кю.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай