Пребитият от Левски е със счупен на 4 места череп

В УМБАЛ "Царица Йоана" продължават да се борят за живота на Цветан Вълчев

Пребитият от Левски е със счупен на 4 места череп | StandartNews.com

Има опасност за живота на служителя на Левски Цветан Вълчев, който бе жестоко пребит от двама души с железа пред Герена днес. След направените му изследвания в УМБАЛ-Царица Йоана ИСУЛ се оказа, че травмите му са изключително тежки. Мъжът има три големи дупки в главата, счупени ребра, а също така има други травми, които притесняват лекарите. Има съмнение, че тилната кост на Вълчев е счупена.
Първият удар е бил именно там, като е бил изключително силен. "Това е опит за убийство", коментирали лекарите пред близките и колегите на Вълчев, които се намират в болницата, съобщи Sportal.

Мъжът, който вече е в съзнание, е минал ядрено-магнитен резонанс, показал, че черепът му е счупен на четири места. 

"Вълчев е с множество травми и опасност за живота", коментира за Sportal д-р Фани Цуракова от "УМБАЛ "Царица Йоана-ИСУЛ". Тя обяви, че има забрана от директора да прави повече коментари за случилото се.

Причините за безмилостния побой все още не са ясни, като МВР излезе с официално съобщение за случилото се:

"Криминалисти изясняват обстоятелствата около инцидент, станал тази сутрин. Около 9.30 часа в полицията бил получен сигнал, че в района на стадион "Виваком Арена- Георги Аспарухов", 38- годишен мъж бил нападнат от двама непознати, които му нанесли побой и се оттеглили в неизвестна посока.

Пострадалият е транспортиран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Предприети са действия по установяване на всички обстоятелства около случилото се и издирване на нападателите".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай