Попето: Стенли ми каза за Вила, но струвам скъпо

Попето: Стенли ми каза за Вила, но струвам скъпо  | StandartNews.com

София. Стилиян Петров е информира Ивелин Попов за интерес към него от страна на "Астън Вила. Това сподели капитанът на българския национален отбор след прибирането на тима от Казахстан.

"Да, има сериозен интерес към мен от страна на "Астън Вила". Стилиян Петров ми каза това. Аз говоря с много хора, но нека да видим какво ще стане, нека първо двата клуба да се разберат, пък тогава ще стане ясно дали ще има такъв трансфер", каза играчът на "Кубан" Краснодар след прибирането на националния ни тим от Казахстан.

"Имам договор за две години с Кубан, така че трансферната ми сума е висока. Нека да изчакаме да видим как ще се развият нещата", добави бившият играч на Левски и Литекс.

Очаква се през тази седмица Вила да финализира трансфера и на друг български национал - Александър Тонев.

В същото време, селекционерът на България Любослав Пенев не уважи чакащите го журналисти и избяга от тях на летище "София", след като въобще не се появи на терминал 2,информира още БГНЕС. Днес националният отбор по футбол се прибра в София след победите в контролите над Казахстан с 2:1 и над Япония с 2:0.

"На този етап нямам какво да кажа за бъдещето ми", каза пък Валери Божинов.

"Прибираме се с голямо самочувствие за предстоящите мачове", сподели бранителят на България и "Партизан" Иван Иванов на летище "София". Той също не пожела да коментира бъдещето си на клубно ниво, въпреки че в последно време се спекулира с евентуален него трансфер.

"Всеки един от нас може да се нарече новия Бербатов. По-важното е да сме отбор, а не да се делим на този или онзи", отсече пред казахстанските медии Станислав Манолев. "Бяхме по-добрият отбор. Не се притесних, когато домакините намалиха. Срещата вече бе решена и просто си дадохме малко почивка", продължи защитникът. Той похвали трима играчи на Казахстан - Нурдаулетов, Гридин и Шомко. "Знам, че тук се наливат доста пари за футбол. Натурализират се играчи. Мисля, че това е правилна стъпка в развитието ви и чака добро бъдеще", изчетка казахите Манолев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай