Попето бди като квачка в Правец

Капитанът бяга от тима на метросексуалните, Михайлов млъкна

Попето бди като квачка в Правец | StandartNews.com

Като квачка над новите футболисти в националния отбор бди капитанът Ивелин Попов, убеди се репортер на "Стандарт". Вчера медиите бяха допуснати за 30 минути в бърлогата на "лъвовете" в Правец. Там тимът се готви за квалификациите с Италия и в Малта.

Попето се уплаши журналистите да не подмамят "пиленцата" му с въпроси и им тегли здрава лекция. "Няма да им давате интервюта без разрешение", обърна се бащински играчът на руския "Кубан" към Тодор Неделев, "Навремето в "Литекс" говорех пред медиите само когато Гриша Ганчев ми даваше позволение".

От отбора похвалиха Попето, че помага всячески на Неделев, Йордан Христов, Георги Китанов и Ради Димитров да се адаптират в колектива.

Репортерът на "Стандарт" се убеди, че и без това момчетата на Любо Пенев нямат проблеми помежду си. Групички няма, а футболистите показаха повече от добро настроение.

Ивелин Попов се цепи от колектива само в едно. Капитанът е избягал от модата на метросексуалността. Всички останали национали са старателно епилирали краката си, докато Попето е оставил мъжкото си окосмяване.
Иначе петима футболисти бяха избрани от ръководството на отбора да говорят пред медиите. Единият от тях Николай Михайлов обаче отказа, явно афектиран от нещо. Наложи се Станислав Манолев да спасява положението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай