Показаха кой спечели 600 бона от тотото

Иван Делев от Стара Загора удари джакпота в "6 от 42"

Показаха кой спечели 600 бона от тотото | StandartNews.com

ИВАН ДЕЛЕВ ОТ СТАРА ЗАГОРА СПЕЧЕЛИ ДЖАКПОТА В 6 ОТ 42

Късметлията от града на липите спечели общо 600 621 лв.

 

Името на щастливеца, който спечели джакпота в „Тото 2 – 6 от 42“ в неделния, 26-и, тираж на игрите на СПОРТ ТОТО, е Иван Делев. Той е на 58 години и е от Стара Загора. Играл е със 7 числа, пълно комбиниране и освен голямата печалба е уцелил и още шест петици. Така общата сума, която Иван Делев прибира от СПОРТ ТОТО, е 600 621 лв.

За печалбата си Иван Делев разбира на 1 април, след като проверява фиша си в деня след тегленето. Естествено, никой не му повярвал, защото всички решили, че е първоаприлска шега. Иван Делев е женен и има две деца – на 9 и 24 години. Все още не е решил как ще вложи огромната сума, която получава от СПОРТ ТОТО. Плановете му обаче включват семейно пътуване и инвестиция. В игрите на Български спортен тотализатор участва от повече от 10 години и след голямата печалба още по-силно вярва в късмета си.

Щастливите числа на Иван Делев са 5, 13, 20, 25, 29, 35 и 41, а на участниците в игрите на СПОРТ ТОТО той пожелава своя късмет. За себе си иска само здраве.

33% от всички постъпления на СПОРТ ТОТО се заделят в подкрепа на българския спорт. Спортният тотализатор е единственият хазартен оператор, който отделя средства за развитието на физическата култура и спортните федерации у нас.

          Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата www.toto.bg.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай