Петър Хубчев: Ще бъде хубаво ако станем първи

Националите стоят здраво стъпили на земята

Петър Хубчев: Ще бъде хубаво ако станем първи | StandartNews.com

Селекционерът на България Петър Хубчев остана с хладен разум след мача с Кипър. Той похвали играчите си за представянето, но уточни, че момчетата трябва да надграждат. „Откакто аз съм в националния отбор, това е един от мачовете, в които показахме най-голямо мъжество и хъс. Няма да позволя, че никой да атакува момчетата. Ние си имаме границите, но трябва да подобряваме някои неща. Във футбола няма логика. Важно беше желанието. Словения и Норвегия не ни интересуваше. Накрая ще бъде много хубаво ако сме първи“, добави той след мача.

Ето и какво казаха някои от останалите национали:

Николай Димитров:

Във футбола няма задължителни неща. Но трябваше да вкараме повече. Топката не влезе. Ние изпуснахме много. Видно е, че в тима има израстване и колектива е хубав. Предлагам да не правим сметки за мача със Словения. Нека да бием, пък другото ще е бонус.

Страхил Попов:

Не си спомням да сме изпускали толкова положение. Имаше дузпа много по-рано за нас. Но това не трябва да ни е оправдание. Скачаме в следващия мач и се надяваме да бием Словения и да зарадваме феновете. В момента по-голямо е разочарованието.

Ивелин Попов:

Бяхме доста афектирани. От доста години, това е може би един от най-добрите ни мачове. Всички преживявахме. Видя се, че направихме нещо. Преди няколко дни с треньора говорихме. Казахме му, че под неговото ръководство националния отбор има най-голям хъс за победи. Трябва още малко някои неща да променим. Най-лесно е, когато някой те вдига и ти си мислиш, че си извънземен. Всичко е възможно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай